Web address of the page: https://www.medjugorje.ws/uk/messages/highlight?find=%D1%81%D0%B2%D1%96%D1%82%D0%BB%D0%B0 
www.medjugorje.ws » Our Lady of Medjugorje Messages » Our Lady of Medjugorje Messages containing 'світла'

Our Lady of Medjugorje Messages containing 'світла'

Total found: 7
"Дорогі діти, Я Мати для всіх вас, і тому не бійтеся, бо Я чую ваші молитви, знаю, що шукаєте Мене, і тому прошу Свого Сина за вас - Мого Сина, Який поєднаний із Небесним Отцем і Духом Утішителем; Мого Сина, Який веде душі в Царство, звідки прийшов, - Царство миру й світла. Діти Мої, вам дана свобода вибирати, але Я як Мати прошу вас, щоб вибрали свободу для добра. Ви - з чистими й простими душами - розумієте й у собі відчуваєте, що є істиною, навіть якщо деколи й не розумієте слів. Діти Мої, не втрачайте істини й правдивого життя, щоб наслідувати те фальшиве. Життям у правді Царство Боже входить у ваші серця, і то є Царство миру, любові й злагоди. Тоді, діти Мої, не буде егоїзму, який вас віддаляє від Мого Сина. Буде лише любов і порозуміння для ваших ближніх. Тому запам’ятайте, знову вам повторюю: молитися - значить і любити інших, ближніх та давати себе їм. Любіть і давайте в Моєму Синові, тоді Він буде діяти у вас і для вас. Діти Мої, безустанно думайте про Мого Сина й любіть Його безмірно. Так матимете правдиве життя, а то буде для вічності. Дякую вам, апостоли Моєї любові. "
"Дорогі діти, Мої слова прості, але наповнені материнською любов’ю й турботою. Діти Мої, щораз більше над вами збираються тіні темряви та обману, але Я вас закликаю до світла й правди – Я вас закликаю до Свого Сина. Лише Він може переобразити відчай і страждання на мир та ясність, лише Він може дати надію в найглибших болях. Мій Син - життя світу. Чим більше Його пізнаєте, чим більше наблизитеся до Нього, тим більше будете Його любити, бо Мій Син є любов’ю. Любов змінює все, чинить прекрасним і те, що вам без любові здається беззмістовне. Тому вам знову говорю, що маєте багато любити, якщо хочете духовно зростати. Знаю, апостоли Моєї любові, що не завжди легко, але, діти Мої, і болючі дороги є дорогами, які ведуть до духовного росту, віри й Мого Сина. Діти Мої, моліться, думайте про Мого Сина. У всіх моментах дня підносьте свою душу до Нього, а я позбираю ваші молитви, як квіти з найкращого саду, і подарую їх Своєму Синові. Будьте правдивими апостолами Моєї любові, поширюйте всім любов Мого Сина, будьте садами найкращих квітів. Допоможіть молитвою своїм пастирям, щоб могли бути духовними отцями, наповненими любов’ю до всіх людей. Дякую вам. "
"Дорогі діти! Велика любов Мого Сина. Якби ви пізнали величину Його любові, ви б не переставали поклонятися Йому й дякувати. Він завжди живий із вами в Євхаристії, бо Євхаристія – це Його Серце. Євхаристія – серце віри. Він вас ніколи не залишав. І тоді, коли ви намагалися відійти від Нього, Він не відійшов від вас. Тому Моє Материнське Серце щасливе, коли бачить, як ви, сповнені любові, повертаєтеся до Нього, коли бачить, як ви приходите до Нього шляхом примирення, любові й надії. Моє Материнське Серце знає, що ви, коли підете шляхом віри, молоді пагони, бутони, то за допомогою молитви й посту ви станете плодами, Моїми квітами, апостолами Моєї любові, будете носіями світла й любов’ю, і мудрістю освітлюватимете все навколо себе. Діти Мої, як Матір, Я прошу вас: моліться, думайте, роздумуйте. Все, що відбувається з вами – красиве, болісне, радісне, святе, сприяє тому, щоб ви духовно зростали, щоб Мій Син зростав у вас. Діти Мої, віддайтеся Йому, вірте Йому, довіряйте Його любові, нехай Він веде вас. Нехай Євхаристія буде місцем, де ви наситите свої душі й потім будете поширювати любов та істину, свідчити про Мого Сина. Дякую вам. "
"Дорогі діти, знаю, що Я є присутньою у вашому житті й у ваших серцях. Відчуваю вашу любов, чую ваші молитви й доручаю їх Моєму Синові. Але, діти Мої, материнською любов’ю Я бажаю бути в житті всіх Моїх дітей. Бажаю зібрати всіх Моїх дітей біля себе, під Свій материнський покров. Тому вас закликаю й називаю вас апостолами Моєї любові, щоб Мені допомогли. Діти Мої, Мій Син промовив слова «Отче наш» – Отче наш, Котрий є всюди й у наших серцях, тому що хоче навчити вас молитися й словами та відчуттями. Хоче, щоб ви завжди були кращі, щоб жили милосердною любов’ю, що є молитвою й безмежною жертвою за інших. Діти Мої, дайте Моєму Синові любов до ближніх і дайте слова потіхи, співчуття та діла праведності до своїх ближніх. Усе те, що даруєте іншим, апостоли Моєї любові, Мій Син приймає як дар. І Я з вами, тому що Мій Син хоче, щоб Моя любов, як промінь світла, оживила душі; щоб вам допомогла в пошуку миру й вічного щастя. Тому, діти Мої, любіть одні одних. Будьте з’єднані через Мого Сина, будьте дітьми Божими, які всі разом цілим, відкритим і чистим серцем промовляють «Отче наш». І не бійтеся. Дякую вам. "
"Дорогі діти! Моліться зі Мною за нове життя всіх вас. У своїх серцях, дітоньки, знаєте, що треба міняти: поверніться до Бога і Його заповідей, щоб Дух Святий перемінив ваші життя й обличчя цієї землі, яка потребує обнови в Дусі. Дітоньки, будьте молитвою за всіх тих, які не моляться, будьте радістю для всіх тих, які не бачать виходу, будьте носіями світла в темряві цього немирного часу. Моліться і шукайте допомоги та захисту святих, щоб і ви могли прагнути неба й небесних речей. Я з вами й усіх вас захищаю та благословляю Своїм Материнським благословенням. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик. "
12 вересня 1998 року, на останньому щоденному явлінні Якову Чоло, Богородиця сказала, що відтепер він матиме явління лише раз на рік - 25 грудня, на Різдво. Так було й цього року, Вона передала через Якова наступне послання:
"Дорогі діти! І сьогодні Ісус є тут, біля вас і навіть тоді, коли ви думаєте, що ви самі і немає світла у вашому житті, Він є тут і ніколи вас не залишив і не віддалився від вас. Світло Його народження освітлює цей світ і ваше життя. Його серце є завжди відкрите для вас, щоб прийняти кожне ваше страждання, кожне випробування, страх і потребу. Його руки простягнуті до вас, щоби вас, як Отець обійняв, і мовив, наскільки ви важливі для Нього, наскільки вас любить, і піклується своїми дітьми. Діти, чи є ваше серце відкрите для Ісуса? Чи ви цілком віддали ваше життя в Його руки? Чи ви прийняли Ісуса, як свого Отця, до Кого можете завжди звернутися і у Ньому знайти утішення і все те, що вам потрібне, щоб жити істинну віру. Тому, діти мої, віддайте ваше серце Ісусові і дозвольте, щоб запанував у ваших життях, бо лише так приймете сьогодення і зможете зустрітися зі світом у якому сьогодні живете. Із Ісусом зникає всякий страх, страждання і біль, тому що ваше серце приймає Його волю і все те, що прийде до вашого життя. Ісус вам дасть віру, щоб усе прийняли і нічого вас не віддалило від Нього, тому що Він вас міцно тримає за руку і не дозволяє, щоб ви віддалилися і загубилися у важкі моменти, тому що Він став Господарем вашого життя. Благословляю вас Своїм Материнським благословенням. "
"Дорогі діти! Сьогодні приношу вам Мого Сина Ісуса, щоби ви були Його миром, відблиском веселості та радості неба. Моліться, дітоньки, щоб ви були відкриті прийняти мир, бо багато сердець закриті на заклик світла, що перемінює серця. Я з вами та молюсь за вас, щоб ви відкрились прийняти Царя миру, Який наповнює ваші серця теплом та благословенням. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик. "