Our Lady of Medjugorje Messages containing 'вашого'

Total found: 8
"Дорогі діти! Сьогодні як Мати закликаю вас до навернення. Цей час є для вас, дітоньки, часом тиші та молитви. Тому нехай у теплі вашого серця росте зерно надії й віри - і ви, дітоньки, день у день відчуєте потребу більше молитися. Ваше життя стане впорядкованим і відповідальним. Зрозумієте, дітоньки, що ви тут, на землі, минущі, і відчуєте потребу бути ближчими Богу та з любов’ю свідчитимете про ваш досвід зустрічі з Богом, яким будете ділитися з іншими. Я з вами й молюся за вас, але не можу без вашого ТАК. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик. "
"Дорогі діти, з Материнською любов’ю закликаю вас чистим і відкритим серцем, повним довір’я, відповісти на велику любов Мого Сина. Я знаю велич Його любові. Я носила Його в собі – Гостію в Серці, світло і любов світу. Діти Мої, і Моє звернення до вас – це знак любові й ніжності Небесного Отця, одна велика посмішка, сповнена любов'ю Мого Сина, заклик до вічного життя. Кров Мого Сина з любові пролита за вас. Ця дорогоцінна Кров – для вашого спасіння, для життя вічного. Небесний Отець створив людину для вічного щастя. Неможливо, щоб померли ви, котрі знаєте любов Мого Сина, ви, котрі слідуєте за Ним. Життя перемогло, Мій Син – живий. Тому, діти Мої, апостоли Моєї любові, нехай молитва вказує вам шлях і спосіб поширення любові Мого Сина – молитву в найпіднесенішій формі. Діти Мої, і коли ви стараєтеся жити словами Мого Сина, ви – молитеся. Коли любите людей, яких зустрічаєте, ви – поширюєте любов Мого Сина. Любов є тою, що відкриває двері Раю. Діти Мої, від початку Я молилася за Церкву. Тому й вас, апостоли Моєї любові, закликаю молитися за Церкву та її слуг, за тих, кого покликав Мій Син. Дякую вам. "
"Дорогі діти! Я з вами так довго, тому що Бог є великим у Своїй любові й у Моїй присутності. Закликаю вас, дітоньки: поверніться до Бога й до молитви. Мірою вашого життя нехай буде любов, і не забувайте, дітоньки, що молитва й піст творять чудеса у вас і навколо вас. Усе, що робите, нехай буде на славу Божу – і тоді небо наповнить радістю ваше серце й ви відчуєте, що Бог вас любить і Мене посилає, щоб спасти вас та землю, на якій живете. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик. "
12 вересня 1998 року, на останньому щоденному явлінні Якову Чоло, Богородиця сказала, що відтепер він матиме явління лише раз на рік - 25 грудня, на Різдво. Так було й цього року, Вона передала через Якова наступне послання:
"Дорогі діти! І сьогодні Ісус є тут, біля вас і навіть тоді, коли ви думаєте, що ви самі і немає світла у вашому житті, Він є тут і ніколи вас не залишив і не віддалився від вас. Світло Його народження освітлює цей світ і ваше життя. Його серце є завжди відкрите для вас, щоб прийняти кожне ваше страждання, кожне випробування, страх і потребу. Його руки простягнуті до вас, щоби вас, як Отець обійняв, і мовив, наскільки ви важливі для Нього, наскільки вас любить, і піклується своїми дітьми. Діти, чи є ваше серце відкрите для Ісуса? Чи ви цілком віддали ваше життя в Його руки? Чи ви прийняли Ісуса, як свого Отця, до Кого можете завжди звернутися і у Ньому знайти утішення і все те, що вам потрібне, щоб жити істинну віру. Тому, діти мої, віддайте ваше серце Ісусові і дозвольте, щоб запанував у ваших життях, бо лише так приймете сьогодення і зможете зустрітися зі світом у якому сьогодні живете. Із Ісусом зникає всякий страх, страждання і біль, тому що ваше серце приймає Його волю і все те, що прийде до вашого життя. Ісус вам дасть віру, щоб усе прийняли і нічого вас не віддалило від Нього, тому що Він вас міцно тримає за руку і не дозволяє, щоб ви віддалилися і загубилися у важкі моменти, тому що Він став Господарем вашого життя. Благословляю вас Своїм Материнським благословенням. "
"Дорогі діти! Приношу вам маленького Ісуса, Який приносить вам мир. Він, Котрий є минуле, сьогодення і майбутнє вашого життя. Дітоньки, не дозвольте згасити вашої віри й надії на краще майбутнє, бо ви є вибрані бути свідками надії при кожній можливості. Ось чому я тут з Ісусом, щоб Він благословив вас Своїм миром. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик. "
12 вересня 1998 року, на останньому щоденному явлінні Якову Чоло, Богородиця сказала, що відтепер він матиме явління лише раз на рік - 25 грудня, на Різдво. Так було й цього року. Явління почалося о 14:25 і тривало 9 хвилин. Богородиця передала через Якова наступне послання:
"Дорогі діти! Ви є й називаєтесь дітьми Божими. І якщо б лише ваші серця відчули ту безмежну любов, яку Бог має до вас, вони б Йому поклонялися й дякували в кожен момент вашого життя. Тому, дітоньки, сьогодні, у цей благодатний день, відкрийте ваші серця й просіть Господа за дар віри, щоб воістину могли стати достойними імені дітей Божих, які чистим серцем дякують і почитають свого Небесного Отця. Я з вами й благословляю вас Своїм Материнським благословенням. "
"Дорогі діти! Закликаю вас: ідіть на природу та моліться, щоб Всевишній промовляв до вашого серця і щоб ви відчули силу Святого Духа, аби свідчити про любов, яку Бог має до кожного творіння. Я з вами й заступаюсь за вас. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик. "
"Дорогі діти! Приношу вам Свого Сина Ісуса, щоб наповнив ваші серця миром, бо Він є мир. Дітоньки, шукайте Ісуса в тиші вашого серця, щоб знову народився. Світ потребує Ісуса, тому, дітоньки, шукайте Його через молитву, бо Він дається щоденно кожному з вас. "
Сьогодні Богородиця прийшла у святковому одязі, з малим Ісусом на руках, і Ісус простягнув руку на знак благословення, а Богородиця молилася над нами арамейською мовою.
   




To compare Medjugorje messages with another language versions choose
Medjugorje WebSite